Livrare, plată și retur

Livrare:
Comenzile plasate in zilele lucratoare, Luni-Vineri, pana la ora 15 vor fi trimise in aceasi zi (pot exista exceptii) si vor ajunge intre 24-48 de ore. Produsele care necesita personalizare au un termen mai mare de livrare. Ne puteti intreba inainte de finalizarea unei comenzi care este termenul.


Comenzile vor fi trimise prin firma de curierat Sameday.

Taxe de livrare:
- 15 lei pentru comenzi sub 100 de lei

- 10 lei pentru comenzile cu valoare peste 100 de lei
- Gratuit pentru comenzi de peste 200 de lei

 
Veti primi un email cu AWB-ul comenzii. Acesta este codul de expediere al coletului cu care puteti verifica pe situl curierului locatia in care se afla coletul. Daca nu primiti acest email, va rugam sa ne contactati pe email la: contact@cadouri-legendare.ro sau telefonic la: 0742195158.
Comanda este expediata sub persoana juridica: Gaspar Paul-Bernard PFA, din Lugoj judetul Timis.
 
Ambalare:
Produsele vor fi ambalate discret, într-o cutie maro, sigilată, și fără se observe conținutul pachetului astfel încât să nu stricăm eventuale surprize.

Toate produsele sunt ambalate cu grija astfel incat sa nu se deterioreze in timpul transportului.

ambalare.png

Retur:
Aveti dreptul de a returna produsele in termen de 14 zile. Produsele personalizate NU se pot returna, dar nu va faceti griji, facem tot posibilul sa nu aveti nici un motiv pentru a-l returna. Asiguram manopera de calitate, iar inainte de livrare veti primii varianta digitala pentru confirmare.

Meniu

Whatsapp

Te rugăm să îți creezi un cont pentru a putea adăuga produse in Wishlist

Intră în cont