Sa te cunosc mai bine - 300 de intrebari si initiatori pentru o conversatie captivanta pentru cupluri in limba romana

75,00 lei
Cod produs:
joc40
Adaugă în Wishlist
Descriere


Să te cunosc mai bine - 300 de întrebări și inițiatori pentru o conversație captivantă pentru cupluri care doresc să-și consolideze relația, romantismul, încrederea, deschiderea și vulnerabilitatea. Este conceput pentru amândoi. Puneți-vă întrebările pe rând, unul câte unul.

Fie că sunteți la prima întâlnire romantică sau vă întâlniți deja de mai mult timp, dar doriți să re-invigorați relația, acest pachet de cărți conține idei de conversații inspiraționale, care va face să vă puneți întrebarea dacă vă cunoașteți atât de bine precum ați crezut. Jocul va reînvia scânteia intimă din relație și va face să vă îndrăgostiți din nou.

Jocul este conceput să aprindă conversații pasionale, curioase și adânci, care vor continua pentru ore întregi. Vă încurajează să vorbiți adevărul, deschis, din suflet și să vă împărtășiți planurile de viitor. Cu acest pachet vă consolidați relația în timp ce învățați mult mai multe lucruri unul despre celălalt, la un nivel mai profund. Sigur vrei să îți cunoști jumătatea mai bine, dar câteodată nu știi cum sau nu știi ce întrebări să pui, poate nu este momentul oportun sau ai ratat ocazia în trecut. Acest joc îți permite să realizezi toate acestea mai ușor ca niciodată, la un nivel emoțional și intim, în feluri în care nici nu v-ați imaginat. Este un ghid pentru o relație mai sănătoasă și fericită.

Reguli de joc:
Nu există nici un mod greșit de ajuca, dar vă recomandăm să vă aflați într-un loc intim, acasă sau în timp ce luați cina în oraș, singuri. Puneți-vă telefoanele la o parte, opriți televizorul și utilizați acest set de cărți pentru a încinge relația. Veți avea parte de râsete și descoperiri noi ca să vă conectați la un nivel mai profund.

Trageți câte o carte, pe rând, apoi citiți întrebarea pentru cealaltă persoană și vedeți unde va conduce conversația. Permite-i timp să se gândească la un răspuns, iar dacă are nevoie de mai mult timp pentru a elabora unul, poate reveni mai târziu la întrebare. Nu vă grăbiți să răspundeți, pătrundeți adânc în sufletul vostru până descoperiți un răspuns venit din inimă. Un răspuns sec și scurt nu va face altceva decât să vă închideți și să vă îndepărtați unul față de celălalt. Scopul vostru este să clădiți o relație puternică. După ce răspunde jumătatea ta la întrebare, este rândul tău să răspunzi.

Elaborează răspunsurile. Jumătatea ta nu îți cunoaște toată povestea și cum te-ai format încât să îi dai un astfel de răspuns, de aceea: intră în detaliu! Dacă deviați de la întrebarea inițială, nu este o problemă. Aceasta și este menirea jocului, să stârnească conversații adânci și lungi. Veți fi surprinși cât de departe puteți ajunge. Faceți primul pas spre a va întări relația. Sunteți pe drumul potrivit pentru a deveni mai buni împreună.

În timpul jocului, vă deschideți sufletele unul celuilalt. Nu judecați răspunsurile. Fie că vă place sau nu răspunsul pe care îl primiți, scopul final al jocului este să învățați lucruri noi unul despre celălalt, ca să puteți identifica nevoi ascunse, în mod reciproc, și feluri în care puteți contribui la a îmbunătățirea relației.

Aceste întrebări sunt concepute pentru a ajuta să vă cunoașteți mai bine, așa că pregatiți-vă să fiți deschiși, vulnerabili și chiar puțin să vă simțiți inconfortabil. Se merită. Cu cât vorbiți mai mult, cu atât relația voastră va crește la un nou nivel.

Dacă sunt întrebări la care cunoști deja răspunsul, lasă-ți jumătatea să răspundă oricum. Cine știe ce lucruri noi veți descoperi împreună și cu ce alte subiecte de conversații se vor lega întrebările. Dacă îți vin idei în plus, dezvoltă întrebările și personalizează-le! Să vă dăm un exemplu:
"Care este mâncarea ta preferată? De ce? Când ai mâncat-o pentru prima oara?". Întrebarea poate suna banală, dar ai întrebat vreodata la un nivel mai adânc și emoțional jumătatea ta despre ea? Poți dezvolta întrebarea în diverse feluri, precum: Cine i-a gătit-o pentru prima oară, ce a simțit când a mâncat-o, dacă i-ar plăcea să îi gătești acea mâncare.

În acest joc încurajăm conexiunile profunde și spirituale. Fiecare răspuns trebuie să vină din adâncul sufletului și trebuie descris din plin. Poate cunoașteți deja răspunsul la o întrebare, dar la celelalte 149? Jumătatea ta ar ști totuși să răspundă la aceaste întrebări? Ele sunt bi-direcționate, menite ca ambii să răspundeți la ele.
De la o întrebare atât de simplă se poate naște o conversație foarte lungă și poate nici nu apucați să luați un alt cartonaș, fiindcă deviați de la întrebare în zeci de alte conversații.


Suntem producătorii direcți al acestui joc. De ce credem că îți va place acest joc? Am jucat jocuri similare de cuplu și simțeam că le lipsește ceva. De aceea le-am îmbunătățit pentru noi și am reușit să spargem barierele comunicării. Acum, ne-am gândit să le facem public și să ajutăm și alte cupluri să își redescopere iubirea și să își întărească conecțiunea cu jumătatea lor.

Sentimente pe care le veți experimenta:
Bucurie
Entuziasm
Euforie
Iubire
Adorare
Speranță


Read moreShow less
Detalii ale produsului
joc40
Recenzii(11)
Overall rating
5
11 Recenzii
Calitate
(5)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Meniu

Whatsapp

Te rugăm să îți creezi un cont pentru a putea adăuga produse in Wishlist

Intră în cont