Tablou personalizat cu harta stelelor

De la:
89,00 lei
Cod produs:
tablou025
Adaugă în Wishlist
Descriere

Un cadou cu adevarat unic si personal. Harta stelelor asa cum a aratat intr-un anumit moment special in timp. Va mai aduceti aminte acel moment, in care ati simtit ca lumea sta in loc? Cu siguranta fiecare dintre noi retraieste acele clipe citind aceste rânduri. Tabloul combina exactitatea astrofizicii cu eleganta si unicitatea artei.

In fiecare clipa a vietii noastre, milioanele de stele sunt acolo, plutind deasupra noastra chiar si atunci când nu le vedem: nasterea unui copil, primul sarut sau momentul când ati simtit fluturi in stomac.

Tabloul este un mod minunat de a va aminti dvs sau cuiva drag de momentele speciale ale vietii. Va puteti crea o harta a cerului foarte precisa. Oamenii de stiinta au calculat cu exactitate ce stele sunt vizibile din orice loc de pe Pamânt la orice data si ora (din trecut sau din viitor) iar cu aceste date va vom crea harta dvs unica.

Dupa ce finalizati comanda va vom contacta pentru a solicita detaliile care sa le adaugam in tabloul personalizat: Numele vostru, data si mesajul care doriti sa apara. La cerere va vom trimite tabloul in format digital dupa ce preluati coletul.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
tablou025
Recenzii
Momentan nu sunt recenzii. Comandă produsul și fi prima persoană care lasă o recenzie :)

Meniu

Whatsapp

Te rugăm să îți creezi un cont pentru a putea adăuga produse in Wishlist

Intră în cont